ПОВИК за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата

Универзитет „Св. Климент Охридски“ – Битола ПОВИК за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата Врз основа на обновената Повелба за високо образование за периодот [...]

2024-02-13T15:41:06+02:00Categories: Избрани написи, Новости|

ПОВИК ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ АПЛИКАЦИИ ЗА МОБИЛНОСТ СО ВИСОКООБРАЗОВНИ ИНСТИТУЦИИ ОД ТРЕТИ ЗЕМЈИ – КА171

На објавен Повик од Европската Комисија и нашата Национална агенција, УКЛО има можност за аплицирање на проекти за мобилност во рамките на Клучната акција 1 [...]

2024-02-13T16:19:11+02:00Categories: Новости|
Go to Top