Потпишан Меморандум за соработка меѓу УСС УКЛО и Министерството за култура

Со потпишување Меморандум за соработка меѓу УСС УКЛО и Министерството за култура, меѓу другото, за студентите на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола се обезбедува [...]

2024-02-05T16:24:33+02:00Categories: Новости|

Успешна Годишна конференција на студенти на трет циклус студии на УКЛО

На 3 февруари 2024 год. Универзитетот „Св. Климент Охридски” – Битола упешно ја реализира зимската сесија на Годишната конференција за презентација на докторски проекти. Учество [...]

2024-02-05T12:25:07+02:00Categories: Новости|
Go to Top