Средба на ректори од државни универзитети со Стопанската комора за градење силна врска меѓу науката и бизнисот

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола е меѓу неколкуте државни универзитети  што остваруваат конкретна соработка со Стопанската комора на Република Северна Македонија, што беше потврдено [...]