Промоција на нови доктори на науки на УКЛО

Со промоцијата  на доктори на науки  започнаа чествувањата за одбележување на Патрониот празник на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола. На свеченоста што се одржа на [...]

2023-12-06T15:33:12+02:00Categories: Новости|
Go to Top