Меморандум за соработка со Универзитетот Дејвид Акмешенебели, Грузија

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола продолжува да ја збогатува билатералната соработка и ги проширува хоризонтите за академска размена. Во тие рамки го бележиме потпишувањето [...]

2023-12-01T16:35:56+02:00Categories: Новости|

Универзитетскиот сенат на УКЛО му довери втор мандат на проф. д-р Николче Јанкуловски

На 218. конститутивна седница на Универзитетскиот сенат одржана на 30.11.2023 г. по верификацијата на мандатите на сенаторите на УКЛО, во постапка спроведена според законски утврдена [...]

2023-12-01T14:07:25+02:00Categories: Новости|
Go to Top