Конференција на УКЛО за глобалните цели на ОН 20- 30

Универзитетот  “Св. Климент Охридски“ - Битола организира Меѓународен научен собир на тема: “Мултидисциплинарен пристап кон целите за одржлив развој“. Во два панела, дваесетина научници и [...]

2023-11-17T19:45:51+02:00Categories: Новости|

Меѓународен ден на студентите на УКЛО одбележан со спортски турнири

Во рамки на одбележувањето на 17 Ноември, Меѓународниот ден на студентите, на УКЛО се одржаа традиционални Универзитетски спортски турнири во пинг-понг, шах и пикадо. Покрај [...]

2023-11-27T09:55:05+02:00Categories: Новости|Tags: |
Go to Top