Објавени резултатите од Огласот за најдобри научници на УКЛО

По повод Меѓународниот ден на науката за мир и развој, 10 ноември, Ректорскиот колегиум на УКЛО, на седница на Комисијата за наука и меѓународна соработка ги [...]

2023-11-10T20:06:52+02:00Categories: Новости|

По повод Светскиот ден на науката – УКЛО ја проширува научната орбита на дејствување

Светскиот ден на науката на УКЛО се одбележува во нов формат, со  динамизирана афирмацијата на науката и со целосно отворање на Универзитетот кон поединци и [...]

2023-11-10T14:48:15+02:00Categories: Новости|
Go to Top