Завршни активности на проектот SOLVE

Со богати дискусии и дебати се реализираат завршните активности на проектот: Превенција и управување со прекугранични комплексни поплави и шумски пожари - SOLVE, чии вредни [...]

2023-11-09T16:19:31+02:00Categories: Новости|

Одржана Четвртата факултетска конференција „Техниката и урбаниот развој“

Студентското собрание при Техничкиот факултет – Битола ја одржа Четвртата факултетска студентска конференција посветена на Техниката и урбаниот развој. Претставени се 8 трудови од 12 [...]

2023-11-09T15:51:35+02:00Categories: Новости|

Одржани први универзитетски натпревари во куглање на УКЛО

На 08.11.2023 г. во Кугланата во спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола, УКЛО во соработка со Кугларската Федерација на Република Северна Македонија, организираше натпревари во [...]

2023-11-09T16:15:35+02:00Categories: Новости|
Go to Top