Успешно одржани универзитетските натпревари во стрелаштво

Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола во соработка со стрелачките клубови: РЕК и Пелистер од Битола, на 07.11.2023 г. организираa универзитетски натпревари во стрелаштво со воздушна [...]

2023-11-08T15:52:15+02:00Categories: Новости|

Проект за медиумска писменост на Педагошкиот факултет – Битола

Во рамките на проектот за медиумска писменост „Младите размислуваат“ во организација на УСАИД, Институтот за комуникациски студии и ИРЕКС, Педагошкиот факултет – Битола, единица на [...]

2023-11-08T10:58:36+02:00Categories: Новости|
Go to Top