УКЛО со свој претставник на Првата конференција за патна инфраструктура, искуства, предизвици, перспективи

На Првата конференција за патна инфраструктура, искуства, предизвици, перспективи што од 2 – 3 ноември 2023 г. се одржува во Охрид, универзитетската професорка д-р Јасмина [...]