Голем исчекор за УКЛО и Општина Новаци да се задржат младите во државата

Официјализирањето на Меморандумот за соработка меѓу УКЛО и Општина Новаци, отвори нови можности за намалување на миграцијата на младите луѓе во најкритичните моменти во државата. [...]