УКЛО прва македонска институција на Радарот за иновации на ЕУ со проектот H2020 ТРИНИТИ

Платформата Радар за иновации на Европската комисија (https://www.innoradar.eu/) ги препозна и ги оцени четирите софтверски производи (платформи) од проектот ТРИНИТИ (H2020) како иновации. Една од [...]