Признанието Инженерски прстен доделено на студентка од УКЛО

На најдобрo дипломираните студенти на инженерските факултети, на 5 јуни 2023 година, Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски  им го додели признанието Инженерски прстен. [...]