Гостувачко предавање од Џејсон Стајнхауер за студентите на УКЛО

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола и Правниот факултет на УКЛО, на 25.05.2023 г. на Правниот факултет – Кичево, дисперзирани студии Битола, организираа гостувачкото предавање [...]

2023-05-25T15:38:29+02:00Categories: Новости|

Врачени пофалници на студентите учесници во проектот УКЛО НЕФОРМАЛНО УЧЕЊЕ

По завршувањето на пролетната серија работилници од проектот ,,УКЛО - Неформално учење“, на 25.05.2023 г. на студентите, учесници во проектот, им се доделија пофалници за [...]

2023-05-25T15:30:24+02:00Categories: Новости|
Go to Top