УКЛО учесник на Конференција за човековите права

На меѓународната научна конференција „Човекови права и пристап до правда за најмаргинализираните заедници – теорија и пракса“ активно учествува и Правниот факултет – Кичево, со [...]

2023-05-19T12:10:41+02:00Categories: Новости|

Голем успех за УКЛО на државниот ораторски натпревар

На Ораторскиот натпревар организиран по повод Денот на Европа - 9 Мај, Кристијан Вељановски од Факултетот за биотехнички науки – Битола го освои третото место. [...]

2023-05-19T09:06:33+02:00Categories: Новости|
Go to Top