Одржана нова серија од проектот  УКЛО НЕФОРМАЛНО УЧЕЊЕ

Во рамки на проектот  УКЛО Неформално учење, на 18.05.2023 г. во Студентскиот информативен центар одржани се две нови работилници. Професорката Наташа  Блажеска Табаковска од Факултетот за информатички [...]

2023-05-19T07:18:56+02:00Categories: Новости|Tags: |

Амбасадорска титула за студентите спортисти на УКЛО

Пред почетокот на отворениот тениски турнир UKLO Open, ректорот, проф. д-р Игор Неделковски на студентите спортисти им додели благоданици и беџови со титулата Амбасадори на [...]

2023-05-19T07:19:08+02:00Categories: Новости|Tags: |
Go to Top