Прогласени првите студенти Амбасадори на УКЛО

На пригодна свеченост во Ректоратот, прогласени се првите Амбасадори на УКЛО. Титулата Амбасадор на УКЛО ја добија шест студентки од Правниот факултет – Кичево, членови [...]

2023-05-19T07:19:34+02:00Categories: Новости|Tags: |
Go to Top