Нови можности за академска размена меѓу УКЛО и Вишеградскиот фонд

Во Ректоратот на УКЛО одржана е работна средба со претставници од Вишеградскиот фонд чиишто активности се прошируваат во земјите од Западен Балкан. Главна тема на [...]