ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ДЕБАТЕН НАСТАН ВО БИТОЛА

Институтот за европски политики – ЕПИ објави повик за учество на дебатен настан „Новите геополитички случувања и влијанието врз Северна Македонија“. На настанот ќе се [...]