Со бројни активности ФИКТ ги поврзува студентите со компании од ИТ секторот

На Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола, единица на УКЛО, на 12.05.2023 г се одржа Сaем на кариера за вработливост на студенти. Учествуваа [...]

2023-05-12T14:30:00+02:00Categories: Новости|

Промовирана Монографија Функционална анализа на Народниот правобранител

На 11.05.2023 на Правниот факултет Кичево – ДС Битола промовирана е Монографијата „Функционална анализа на Народниот правобранител во Република Северна Македонија“, резултат на обемно научно-истражување [...]

2023-05-12T11:49:43+02:00Categories: Новости|
Go to Top