Денот на културата во сообраќајот одбележан на УКЛО

По повод 11 мај - Ден на културата во сообраќајот, студенти од Техничкиот факултет - Битола одржаа презентација за сообраќајно - транспортното инженерство. Тие, на [...]

2023-05-19T07:19:57+02:00Categories: Новости|Tags: |

Oдржан нов циклус обуки од проектот „УКЛО НЕФОРМАЛНО УЧЕЊЕ“

Обуките од проектот УКЛО неформално учење продолжија со три нови работилници. Професорката од Педагошкиот факултет - Битола, проф. д-р Виолета Јанушева одржа работилница за Унапредување [...]

2023-05-19T07:20:08+02:00Categories: Новости|Tags: |

Одржана работилница Проактивно лидерство и вмрежување во заедницата

На 11. 05.2023 г. на Економскиот факултет – Прилеп одржана е работилница посветена на проактивното лидерство и вмрежувањето во заедницата. Од името на УКЛО проректорот [...]

2023-05-11T16:42:53+02:00Categories: Новости|
Go to Top