Почесниот професор на УКЛО Кемпген на средба во Ректоратот

Делегација од Универзитетот во Бамберг, Германија предводена од проф. д-р Себастијан Кемпген, почесен професор на УКЛО, на 4.05.2023 г оствари средба во Ректоратот на Универзитетот. [...]

2023-05-03T15:07:16+02:00Categories: Новости|

Меморандум за соработка со Воксен Универзитетот од Индија

Универзитетот “Св. Климент Охридски“ – Битола перманентно ја збогатува билатералната соработка и отвора нови перспективи за академска размена, заемна поддршка во различни програми и проекти, [...]

2023-05-03T11:54:47+02:00Categories: Новости|

Успех за студентите од Правниот факултет – учесници на регионален натпревар

Moot Court клубот "Титус Флавиус Орестес" од Правниот факултет – Кичево, единица на УКЛО Битола учествуваше на VI Moot Court натпревар „Бранко Маринковиќ" за симулации [...]

2023-05-03T11:01:02+02:00Categories: Новости|
Go to Top