УКЛО – поддржувач на меѓународниот конгрес “AI IN THE COURTS”

Универзитетот “Св. Климент Охридски” – Битола се приклучи во редот на поддржувачи на меѓународниот конгрес “AI IN THE COURTS”, со што си обезбеди место на [...]

2023-04-05T14:54:49+02:00Categories: Новости|

СТАРТ НА УКЛО НЕФОРМАЛНО УЧЕЊЕ

Со три интерактивни работилници наменети за студентите  започна проектот   „УКЛО НЕФОРМАЛНО УЧЕЊЕ“. Учесниците имаа можност за лична надградба со темите:„Алатки за комуникација со  медиумите“, „Вештини за јавно говорење и култура [...]

2023-04-07T09:56:17+02:00Categories: Новости|
Go to Top