ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ

17.09.2018

Врз оснава на веќе воспоставената  соработка помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола и LTH Леарница Охрид, отворен е Повик за доделување стипендди за 10 студенти од III  и IV од Технички факултет.

 

Повеке информации ТУКА


Scroll to Top