МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОВРЕМЕНИОТ СВЕТ“

23.05.2018

Доставување апстракт: 1 јуни 2018 година  

повеќе...


Scroll to Top