СОВЕТУВАЊЕ ОД СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА

15.05.2017

РАЗЈАСНЕТЕ ГИ СИТЕ МИТОВИ И СТРАВОВИ ЗА ЛАСЕРСКАТА КОРЕКЦИЈА НА ДИОПТРИЈА!

Како студенти секојдневно сте изложени на активности кои од вас бараат поголема концентрација и внимание. Очилата за вид дополнително влијаат на заморување на вашите очи, додека леќи ги сушат очите.

Ласерската корекција на диоптрија е најмодерна интервенција на денешницата, но знаете ли всушност кои се чекорите што ве носат до живот без леќи и очила?

ДОЈДЕТЕ НА БЕСПЛАТНОТО СОВЕТУВАЊЕ ЗА ЛАСЕРСКАТА КОРЕКЦИЈА НА ДИОПТРИЈА КОЕ ГО ОРГАНЗИРАМЕ ЗА СИТЕ ВАС И РАЗГОВАРАЈТЕ ЛИЧНО СО НАШИТЕ ДОКТОРИ.

16 МАЈ ( ВТОРНИК) ВО „БЕЛА КУЌА ХОТЕЛ БИСТРО”  ОД 13:00 ДО15:00 ЧАСОТ.

Пријавете се со вашето име и презиме и телефонскиот број  со порака на овој профил:

https://www.facebook.com/events/1931500913749553/     

или на маил:  contact@sistinaoftalmologija.mk  со назнака „Советување во Битола“, најдоцна до 16.05.2017.

*Бројот на присутни лица е ограничен. Советувањето е бесплатно.

Ваша,

Систина Офталмологија


Scroll to Top