Новости

20.02.2012 | ВАЖНО! ПОВИК ДО СИТЕ СТУДЕНТИ НА УКЛО!

20.02.2012 | Отпочнаа со работа МБА студиите на Френклин универзитетот од Охајо, САД

16.02.2012 | ДОПОЛНИТЕЛЕН УПИСЕН РОК ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ

13.02.2012 | НОВО! ОТВОРЕН ПОВИК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТУДИСКИ ПОСЕТИ 2012/2013

23.01.2012 | УНИВЕРЗИТЕТСКОТО РАДИО, УКЛО ФМ – НА ИНТЕРНЕТ

18.01.2012 | Сенатот на УКЛО ја одржа 100-та седница

13.01.2012 | Потпишан договор за соработка со Југозападниот Универзитет од Благоевград

12.01.2012 | Германско – македонски проект за одржлив туризам

09.01.2012 | ВМШ ДОБИ СОВРЕМЕНА ЛАБОРАТОРИЈА

28.12.2011 | Дополнување на Kонкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии

22.12.2011 | СТИПЕНДИИ - МАСТЕР ПРОГРАМА ЗА БИЗНИС АДМИНИСТРАЦИЈА НА ФРАНКЛИН УНИВЕРЗИТЕТОТ

20.12.2011 | ПРОМОЦИЈА НА ЕРАЗМУС ПРОГРАМАТА

14.12.2011 | ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

06.12.2011 | Промоција на доктори на науки

05.12.2011 | Потпишан договор за соработка помеѓу Британски совет – Македонија и УКЛО

29.11.2011 | МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕЦИЈА - БЕЗБЕДНОСТА И ЕВРОАТЛАНСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА БАЛКАНОТ

29.11.2011 | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ПРИЗНАНИЕТО „НАЈМЛАД НАУЧНИК“

25.11.2011 | Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј

11.11.2011 | Можност за почеток и развој на кариера ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

08.11.2011 | Практикантска работа во БРИТАНСКИОТ СОВЕТ ВО МАКЕДОНИЈА

| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |

Scroll to Top