Новости

26.11.2012 | Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј

22.11.2012 | Акцијата „Ден на дрвото“ поддржана од УКЛО

15.11.2012 | НАГРАДЕН КОНКУРС - Владимир Костов

14.11.2012 | ВАЖНО: АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТУДЕНТСКА МОБИЛНОСТ

13.11.2012 | ПРОГРАМИ ЗА СТУДИРАЊЕ ВО САД

30.10.2012 | Нова можност за упис на постидипломски студии на УКЛО

30.10.2012 | ОБЈАВЕНО ДОПОЛНУВАЊЕ НА КОНКУРСОТ ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ НА УКЛО

29.10.2012 | Најдобри студенти од УКЛО остварија средба со Претседателот Иванов

24.10.2012 | Можност за вработување на машински инженери од УКЛО

22.10.2012 | ПУШТЕНИ ВО УПОТРЕБА ДВЕ ЛАБОРАТОРИИ НА ТЕХНИЧКИОТ ФАКУЛТЕТ - БИТОЛА

22.10.2012 | Промоција на лабораторија за учење на далечина на Факултетот за туризам и угостителство - Охрид

20.10.2012 | Можности за користење на HEPSEU базата податоци

19.10.2012 | Конкурс за стипендии - Open Society Foundations / Cambridge Scholarships 2013-14

15.10.2012 | Можност за објавување трудови во Science Journal Publication

05.10.2012 | НОВО! Резултати од ИПА Програмата за Прекугранична соработка помеѓу Р.Македонија и Р.Грција (2007-2013)

28.09.2012 | Нов број на списанието WBC-INCO Net

25.09.2012 | Отворени ФП7 повици за 2013 година

25.09.2012 | НОВО! НОВО! ЗА СТУДЕНТИТЕ И ОСТАНАТИТЕ КАДРИ НА УКЛО! BASILEUS IV

25.09.2012 | ОТВОРЕН НОВ ФУЛБРАЈТ ПОВИК!

21.09.2012 | НАСТАН ВО ЧЕСТ НА ВЛАДИМИР КОСТОВ И НЕГОВИОТ 80 РОДЕНДЕН

| 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 |

Scroll to Top