Новости

23.01.2013 | МОЖНОСТ ЗА ПРАКТИКАНСКА РАБОТА ВО ArcelorMittal

09.01.2013 | Стипендии за ЕМ2 СИГМА

25.12.2012 | УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА НАДВОРЕШНА РЕВИЗИЈА СПОРЕД СТАНДАРДОТ ISO 9001/2008

18.12.2012 | Награда за веб сајтот на УКЛО

18.12.2012 | ОДРЖАН ИНФО САЕМ НА УКЛО

16.12.2012 | Делегација од универзитетот од Текирдаг во посета на УКЛО

13.12.2012 | Свеченост за првите дипломци од Правниот факултет - Кичево

11.12.2012 | ИНФО САЕМ НА УКЛО

11.12.2012 | Прва меѓународна конференција за студенти на докторски студии: Современи истражувачки текови во економијата, бизнисот и менаџментот

07.12.2012 | ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

07.12.2012 | СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДРЖАВАТА

07.12.2012 | Меѓународна конференција во организација на Факултетот за безбедност

06.12.2012 | Спортски натпревари по повод Патрониот празник

05.12.2012 | ПРЕДАВАЊЕ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

05.12.2012 | ПРОМОВИРАНИ ДОКТОРИ НА НАУКИ

03.12.2012 | МАНИФЕСТАЦИИ ВО ЧЕСТ НА ПАТРОНАТОТ НА УКЛО

28.11.2012 | ПРОДЛАБОЧУВАЊЕ НА СОРАБОТКАТА МЕЃУ УКЛО И ЕВН МАКЕДОНИЈА

27.11.2012 | Промотивна тура за BASILEUS и SIGMA проектите на УКЛО

27.11.2012 | Отворен повик за конкурирање на високообразовните институции во CEEPUS мрежите за академската 2013/2014 година

26.11.2012 | КОНКУРС за избор на најдобар есеј

| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |

Scroll to Top