Новости

02.09.2013 | Нов договор за соработка со Универзитетот во Ница

26.08.2013 | Дополнителен конкурс во рамките на ЕРАСМУС програмата

26.08.2013 | Честитки од УКЛО за големиот успех на каратистите

22.08.2013 | Стипендии за студентите на студиската програма за германски јазик

26.07.2013 | НОВО!!! Натпревар и изложба за фотографии во рамки на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу РГрција и РМакедонија 2007-2013

22.07.2013 | Објавени конкурсите за трите циклуси студии на Универзитетот „Св.Климент Охридски“-Битола

22.07.2013 | Злато за каратистите на УКЛО

16.07.2013 | Пријатели на Амбасадата –Програма на Амбасадата на САД во РМ

11.07.2013 | На УКЛО продолжува проектот 35/45

08.07.2013 | Литературниот клуб Дениција организира учество на БИТФЕСТ

05.07.2013 | УТВРДЕНИ КОНКУРСИТЕ ЗА ВТОР И ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ

19.06.2013 | Посета на амбасадорите на Република Австрија и Република Германија на УКЛО

18.06.2013 | Пригодна средба во Ректоратот со наградени учесници на Конкурсите на УКЛО

06.06.2013 | НОВО !!! Конкурси во рамки на манифестацијата „Ноќ на истражувачи 2013“

05.06.2013 | Медал од редот на Светиот македонски крст за Ректорот на УКЛО

05.06.2013 | Можност за практиканска работа во ЕВН Македонија

04.06.2013 | КОНКУРС ЗА ЕРАЗМУС - Програмата за доживотно учење

03.06.2013 | КОНКУРС ЗА ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД И ЕСЕЈ

01.06.2013 | ПОЗНАТИ ДОБИТНИЦИТЕ НА НАГРАДАТА ВЛАДИМИР КОСТОВ

28.05.2013 | Објавен е третиот повик за ИПА Програмата за прекугранична соработка со Р. Македонија и Р. Грција 2007-2013

| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 |

Scroll to Top