Новости

04.11.2014 | Соработка - УКЛО и Британски совет

01.11.2014 | Доделени стипендии на студентите на УКЛО од ЕВН Македонија

24.10.2014 | По повод денот на ОН - УКЛО ќе чува временска капсула

24.10.2014 | Oтворен Инфо клуб за студентите на УКЛО

20.10.2014 | Конкурс за педагошка доквалификација

16.10.2014 | DAAD - Стипендиски програми

01.10.2014 | Конкурс за истражувачки труд и есеј

18.09.2014 | Стартува новиот Факултет за информатички и комуникациски технологии

16.09.2014 | Продолжен договорот за соработка со софискиот универзитет

15.09.2014 | Започна новата академска 2014/15 година

26.08.2014 | ЈАВЕН ПОВИК за избор на најдобри бизнис планови

21.08.2014 | Нова шанса за упис на УКЛО

21.08.2014 | УКЛО со поддршка за најдобрите студенти

21.08.2014 | Завршна Конференција на проектот „Обезбедување на алтернативни предучилишни услуги“

18.08.2014 | Финансиска поддршка на научно – истражувачката и творечката дејност

18.08.2014 | КОНКУРС за најдобар труд од областа на управување со ризици и осигурување

11.08.2014 | Уписи - академска 2014/15

11.08.2014 | Договор за соработка меѓу УКЛО и КШМК

11.08.2014 | Утврдени конкурсите за втор и трет циклус студии

03.07.2014 | МАНУ и УКЛO ја продлабочуваат соработката

| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |

Scroll to Top